Datum för höstens trygghetsinventeringar

Snart får de flesta av oss en efterlängtad och välbehövlig sommarsemester. Men till hösten samlas vi som vanligt igen, med soluppladdade batterier, för att fortsätta våra gemensamma och uppskattade trygghetsinventeringar i Järva.

Du hittar höstens platser och datum nedan. En mer detaljerad inbjudan skickas ut inför respektive inventering, men lägg gärna in datumen i din kalender redan nu, så att du kan vara med och göra Järva tryggare och bättre i höst.

Kista 12 september
Tid: Tisdagen den 12 september kl. 18.00
Samling: Torget på Koldinggatan

Husby 19 september
Tid: Tisdagen den 19 september kl. 18.00
Samling: Medborgarkontoret Husby, Edvard Griegsgången 9

Hjulsta 26 september
Tid: Tisdagen den 26 september kl. 18.00
Samling: Hjulsta torg

Rinkeby 3 oktober
Tid: Tisdagen den 3 oktober kl. 18.00
Samling: Medborgarkontoret, Rinkebystråket 79

Tensta 18 oktober
Tid: Onsdagen den 18 oktober kl. 18.00
Samling: Medborgarkontoret, Tenstagången 18

Till trygghetsinventeringarna välkomnar vi som vanligt fastighetsägare, representanter och tjänstepersoner från stadsdelsförvaltningen och Trafikkontoret, samt polis och medborgare. Ibland deltar även medborgarvärdar, politiker och lokalt föreningsliv.

Läs gärna mer om Järvas trygghetsinventeringar på vår webbplats.

Varmt välkommen i höst!