Mickael Siivola är ny säkerhetsstrateg i Fastighetsägare i Järva

Mickael har många års erfarenhet av kriminell påverkan på samhället och han hoppas och tror att han med sin erfarenhet och bakgrund kan bidra i föreningens arbete för tryggare och trivsammare stadsdelar.

Mickael kommer att arbeta som säkerhetsstrateg i både Fastighetsägare i Järva och Hässelby-Vällingby Fastighetsägare. Även Jonathan Gustafsson Berg fortsätter att arbeta i bägge föreningarna.

Mickael känner redan till föreningen då han gjorde en av sina LIA-perioder (praktikperiod) under sin utbildning till Säkerhet och trygghetskoordinator hos föreningen. Under praktiktiden fick han en god inblick i föreningarnas arbete.

Den andra LIA-perioden genomförda han på Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning. Det innebar bland annat att han genomförde en riskanalys tillsammans med fältassistenterna kring deras arbetsmiljö. Utöver det har Mickael 20 års erfarenhet inom polisen vilket också är en stor tillgång.

– Något som jag verkligen ogillar är kriminalitet, jag brinner för att bidra till att hederliga människor ska få bo och vistas i trygga miljöer, säger han.

– Föreningen visar på ett brett område och olika utmaningar som tilltalar mig, där vi får använda mycket kreativitet med stöd i teorier som Rutinaktivitetsteorin och Broken Windows-teorin. Teorierna tillsammans med våra erfarenheter och våra arbetsmetoder tror jag kommer att ge ett bra resultat i arbetet för tryggare och trivsammare stadsdelar, avslutar Mickael.

Vill du komma i kontakt med Mickael: mickael.siivola@havafast.se, eller telefon 070 670 72 76

Mickael Siivola är ny säkerhetsstrateg i Fastighetsägare i Järva
Mickael Siivola är ny säkerhetsstrateg i Fastighetsägare i Järva