Vi hälsar Karin Göransson varmt välkommen till Fastighetsägare i Järva

Karin börjar den 15 augusti som ny verksamhetschef för föreningen. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med trygghetsfrågor och brottsförebyggande arbete och är idag verksamhetschef hos Tryggare Väsby.

– Jag är tacksam över att jag fått förtroendet att komma tillbaka till Järva i en ny roll med större mandat, då det är så mycket spännande som händer i stadsdelarna. Ser verkligen fram emot vårt gemensamma arbete mot nästa fas gällande verksamheten, med avstamp i det gedigna förebyggande arbetet som redan finns, säger Karin Göransson, tillträdande verksamhetschef för Fastighetsägare i Järva.

– Jag och styrelsen ser fram emot att tillsammans med Karin och kansliet ta nästa steg i föreningens utveckling. Karin med sin långa erfarenhet av arbete i olika fastighetsägarföreningar kommer bidra till att vi bygger vidare på vårt framgångsrika basarbete, samtidigt som vi utmanar oss och utvecklar verksamheten för att ge våra medlemmar stöd i dagens utmaningar, säger Åsa Steen, ordförande i Fastighetsägare i Järva och Förvaltningschef, Svenska Bostäder.

Karin Göransson