Så kan vi lyfta utsatta områden

I går var vår vd Ulf Malm inbjuden till Järvaveckan för att samtala om hur vi kan lyfta utsatta områden.

Fastighetsägare är en nyckelaktör. Det handlar om förvaltning och underhållsarbete, att göra det jobbigt för tjuven och att hålla helt, rent och snyggt. De kriminogena miljöerna som finns i garage och källare behöver säkras.

Föreningens medlemmar har gjort jättemycket, gör jättemycket och fortsätter att göra jättemycket. För 10 år sedan begicks hundratals bostadsinbrott i Järva nu är vi nere under stockholmsgenomsnittet. Samtidigt har upplevda tryggheten hos de boende har ökat.
Det gäller också att hålla i det goda samarbete mellan fastighetsägare, staden, polisen, m fl.

Det här och mycket mer berättad Ulf om. Lyssna på hela samtalet mellan Ellen Henriksen, Ulf Malm och Christian Morales Nilsson lett av Kakan Hermansson och Martin Mutumba.