Våld är ingen privatsak

Nu arrangerar Fastighetsägare i Järva tillsammans med sina systerföreningar i Stockholm och Alla Kvinnors Hus en utbildning om våld i nära relation för våra medlemmar.

Våld i nära relationVåld i nära relationAlla Kvinnors Hus har under 40 år arbetat med våld i nära relation och sexuellt våld.

Våld är inte bara misshandel. Dit räknas också hot om våld, knuffar och annan kränkande behandling. Våld inom familjen kan också ta sig uttryck i form av kontroll, isolering, ekonomiska påtryckningar och sexuellt tvång. Fastighetsägare i Järva, Hässelby-Vällingby Fastighetsägare, Skärholmens Fastighetsägare och Rågsveds Fastighetsägare bjuder nu in föreningarnas medlemmar till en utbildning om våld i nära relation i samarbete med Alla Kvinnors Hus.

Utbildningen inkluderar kunskap om våld i nära relation, dess konsekvenser, mekanismer och varningstecken. Vi går även igenom var du som anställd kan kan vända dig om du misstänker att någon utsätts för våld i nära relation.

PLATS: Digitalt via Zoom

TID OCH DATUM: 5 maj kl. 13:00-14:30 alternativt 11 maj kl. 13:00-14:30

ANMÄLAN: Anmäl ert intresse till jonna.malmback@havafast.se senast den 28 april.
Specificera i anmälan vilket datum ni vill delta. Om ni anmäler flera deltagare lägg till namn, kontaktuppgifter, e-post. Först till kvarn gäller.

Ladda ner inbjudan som pdf