Rinkeby fyller 50 år

I år är det femtio år sedan Rinkeby centrum invigdes. Det vill vi fira på olika sätt under jubileumsåret 2021.

Rinkeby 50 år

Vi gör det tillsammans med fastighetsägarna i området; Familjebostäder, Svenska Bostäder, Stockholmshem, Fastpartner, HSB Stockholm, ByggVesta samt Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning, Trafikkontoret och Polismyndigheten och andra aktörer.

Ett jubileumsprogram planeras för hela året, med coronaanpassade aktiviteter. Bland annat visas Rinkebyarkivet med unika historiska bilder och det blir många aktiviteter för barn och unga. Allt samlas på en ny webbplats: Upplev Stockholm.

Här kan du läsa ett pressmeddelande från Stockholms stad om Rinkeby 50 år.

Läs även artikel i Mitt i, publicerad den 12 mars 2021.

Följ festligheterna och dela gärna ditt minne från Rinkeby under #rinkeby50år i sociala medier.