Sommarplatser i Järva

I år gör Stockholms stad om fler än 40 platser runt om i Stockholm till somriga ytor för aktiviteter, evenemang, kultur och sommarhäng. Här blir det fler möbler, växter, blommor, kulturevenemang och konst. I Järva har vi två av dessa.

Tenstagången smyckas med somriga växter och bekväma möbler. I år går torget i röda toner, och ramas in med pelargoner och möbler i rött. Slå dig ner i en av bänkarna vid fontänen och ta en glass i solen med en vän!

Muralmålningarna i gångtunnlarna in till torget är kvar, så kolla in dem när du går förbi.

Rinkeby torg är smyckat med somriga växter och bekväma möbler. Mitt på torget står den klassiska jättestolen – en enorm trästol där du kan hoppa upp och känna dig som ett barn för en stund.

Här kan du läsa mer om sommarplatser i Stockholm.

Sommartorg i Järva