Inbjudan till Kompetensdagen 2020

”Mötesplats för ” Inspiration, Utbildning, Arbete och Företagande!

Förra året blev en succé med 14 utställare och 290 besökare.Kompetensdagen

Syftet med Kompetensdagen är unga vuxna ska få möjligheten att bli erbjuden arbete till på plats. Nu har ni tillfälle att vara med och göra skillnad på riktigt. Ni som bjuds in får möjlighet att träffa rätt kompetens för er verksamhet och samtidigt möta arbetskraft som ni i vanliga fall kanske inte får lära känna.

Målet är att etablera en återkommande Kompetensdagen där boende på Järva fältet får möjlighet att träffa representanter från arbetsgivare, utbildningsväsendet samt förebilder från privat och offentlig sektor. Som i hög grad matchar er arbetsgivare med deltagare som bjuds in. Därför fokuserar vi att bjuda in ungdomar från 16 år och uppåt som t.ex. söker första jobb och får chansen att ta ett kliv in på arbetsmarknaden.

Det blir en intressant dag för er att nätverka och skapa nya kontakter!

Arrangör: Shanta idrottsföreningen
När: Den 19 mars 2020
Var: Rinkeby Ungdomens Hus
Tid: Kl. 13.00 -17.00

Frågor och anmälan:
Namn: Saleeban Mohamed
Tel: 0739-38 24 08
Epost: info@6junirinkeby.se

Ladda ner inbjudan till Kompetensdagen 2020 som pdf

Besök gärna;
Hemsida >>
Instagram >>
Facebook >>