Fastighetsägarföreningarna arrangerar seminarium i Trygg stadsplanering

 

När: 10 april kl. 17.30 – 19.00 eller 11 april kl. 08.30 – 12.00

Var: Hos Fastighetsägarna Stockholm, Alströmergatan 14 på Kungsholmen

 

Fastighetsägare i Järva arrangerar tillsammans med de andra fastighetsägarföreningarna i Stockholm två intressanta seminarier kring Trygg Stadsplanering. Det finns två olika seminarietillfällen att välja på, ett kvällstid den 10 april med inriktning mot Brf:er och ett halvdagsseminarium den 11 april för andra fastighetsägare. Vi bjuder på kaffe och macka en halvtimme innan.  (För att se respektive inbjudan klicka på datumet du är intresserad av ovan).

 

Föreläser gör Ulf Malm, VD Fastighetsägare i Järva, Marianne Lind, landskapsarkitekt och ljusdesigner, samt Bo Grönlund, professor i arkitektur och stadsplanerare. För mer information och anmälan, maila vår kollega i Skärholmen på karin.goransson@skafast.se.

 

Välkomna!