Sommarhälsning, feriearbetare och nytt föreningsmaterial

Midsommarhelgen närmar sig och snart får de flesta en efterlängtad semester. Det gäller även oss på kansliet, som är stängt vecka 28–31. Övriga sommarveckor är någon eller några av oss i tjänst.

I sommar kommer också föreningens härliga feriearbetare Linnea, Haider, Justin, Hugo, Jacob och Ahmad att göra Järvas utemiljöer helare, renare, snyggare och grönare. Ett viktigt jobb och de verkar laddade inför uppgiften. Säg gärna hej och ge dem lite uppmuntran om du träffar dem in action!

Vi vill också tipsa om vår uppdaterade broschyr i A5-format, två nya klistermärken för våra medlemmars fastighetsentréer (medlem och godkänd säkerhetsbesiktning) samt en populärversion av föreningens verksamhetsberättelse för 2023. Den nytryckta broschyren och klistermärkena finns på kansliet och kommer att distribueras efter sommaren. Skulle du behöva materialet innan dess är det bra om du hör av dig till oss så snart som möjligt.

I samband med framtagandet av det nya materialet har vi passat på att göra en mindre modernisering av föreningens grafiska profil och logotyp. De här förändringarna kommer också att synas i den utveckling av vår webbplats som planeras i höst.

Om du under semesterveckorna behöver komma i kontakt med kansliet är det enklast att mejla till vår gemensamma inbox info@jarvafast.se. Skulle det vara bråttom, är det som vanligt bäst att ringa eller sms-a direkt till den av oss du söker.

Vi önskar alla våra samverkanspartners och medborgare i Järva en härlig sommar och ser fram emot att fortsätta vårt goda samarbete med förnyade krafter i augusti!

Kansliet från vänster: Jonathan Gustafsson Berg, Karin Göransson, Sanna Berg och Marita Al-Ghorabi (Mickael Siivola stod bakom kameran)